Tamany de la lletra:

Durant els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol va tenir lloc a la capital hispalenca el XVè Congrés Sevilla Refractiva, una reunió de més de 300 especialistes en la que es van tractar múltiples aspectes relacionats amb la cirurgia refractiva tant cornial com intraocular. Els Drs. García de Oteyza van tenir una gran participació en aquest congrés.

DUES TAULES RODONES I TRES COMUNICACIONS ORALS

Tot va iniciar dijous a la tarda amb una Taula Rodona organitzada i dirigida pel Dr. Gonzalo García de Oteyza sobre “Controvèrsies en la Cirurgia Facorefractiva”. A la taula esmentada, a més, va presentar-hi una comunicació sobre temes tan interessants com els retocs o l’ús de les lents ICL.

Foto 1 – El Dr. Gonzalo García de Oteyza durant la seva comunicació.

Foto 2 – El Dr. Gonzalo García de Oteyza amb el director de Sevilla Refractiva, el Dr. Julián Cezón.

Tot seguit es va impartir un simposi de cirurgia refractiva i estrabisme el en qual el Dr. Juan García de Oteyza va presentar la seva dilatada experiència en el tema tot oferint dues comunicacions titulades “Exploracions necessàries per a evitar la diplopia abans de la cirurgia refractiva” i “Dominància ocular”. Dues xerrades aplaudides pel públic present i que van aportar claredat sobre un tema complicat de l’especialitat.

Foto 3 – El Dr. Juan García de Oteyza durant la seva primera intervenció.

Foto 4 – El Dr. Juan García de Oteyza parlant de “Dominància ocular”.

El XVè Congrés Sevilla Refractiva va ésser un èxit d’assistència, d’organització i de programa científic i els Drs. García de Oteyza hi van tenir una important participació. La cirurgia refractiva és una de les subespecialitats més importants de l’oftalmologia i per això la Clínica Oftalmològica García de Oteyza sempre pren part en aquest tipus de reunions per tal de poder oferir als seus pacients els millors tractaments. Si voleu més informació sobre cirurgia refractiva, cliqueu aquí.