Taking too long? Close loading screen.
Tamany de la lletra:

Benvinguts al web de la Clínica Oftalmològica García de Oteyza

Aquesta pàgina neix amb tota la il·lusió i la intenció que els nostres pacients ens coneguin més i millor, sàpiguen en quins camps som més competents i comprovin les activitats científiques en les que ens movem. Amb aquest objectiu, trobareu tota la informació referent a la nostra activitat, fonamentalment en les subespecialitats oftalmològiques en les que som capdavanters.

També hi trobareu articles de divulgació general de la nostra especialitat així com les novetats que sorgeixin a nivell d’investigació i tractaments tant mèdics com quirúrgics. Amb la finalitat d’apropar la nostra especialitat als nostres pacients, posem a la vostra disposició vídeos divulgatius sobre els temes més candents i rellevants de l’oftalmologia. A la nostra clínica hi tractem ulls però, per damunt de tot, ajudem les persones.

Clínica García de Oteyza de Barcelona

Oftalmólogos Barcelona

 

Tratamientos y Subespecialidades

Últimes notícies

LA DETECCIÓ PRECOÇ ÉS CLAU EN L’ESTRABISME INFANTIL

LA DETECCIÓ PRECOÇ ÉS CLAU EN L’ESTRABISME INFANTIL

L’estrabisme infantil és la pèrdua del paral·lelisme dels ulls. La desviació pot ésser cap endins (estrabisme convergent) cap enfora (estrabisme divergent) o vertical (cap amunt o cap avall). La causa de l’estrabisme és multifactorial i encara ara en desconeixem molts...

read more

¿MÚtuas con las que trabajamos? García de Oteyza – Oftalmólogos Barcelona

Per a demanar hora truqueu-nos al 93 418 67 89